فردریک شوپن

فردریک شوپن یکی از مشهورترین موسیقی‌دانان لهستانی است که در نواختن پیانو تبحر خاصی داشت. وی مخترع سبک های مختلف موسیقی بوده و در همین راستا بیشتر موسیقیدان های امروزی راه وی را پیش گرفتند و موسیقی های کلاسیک ناب تولید می کنند. وی فرم های موسیقی نظیر نوکتورن، اتود، پرلود و پولونز و سونات پیانو را ابداع کرد و هنوز با شنیدن این سبک ها از خود بی خود خواهید شد. شوپن در دوران خود بی همتا بود و اکنون در بسیاری از مراسم ها موسیقی وی هنوز پخش می شود. اگر می خواهید با این موسیقیدان فرانسوی آشنا شوید، در ادامه این مطلب شما را با زندگینامه فردریک شوپن موسیقیدان بزرگ آشنا خواهیم کرد.

 

بیوگرافی فردریک شوپن

پدر فردریک در سال 1782 به لهستان رفت و همانجا تصمیم گرفت با یک دختر لهستانی ازدواج کند. 

ثمره این ازدواج این شد که فردریک شوپن از پدری فرانسوی و از مادری لهستانی متولد شد. او در روستای ژلازوا ولا در نزدیکی ورشو چشم به جهان گشود. شوپن در سال های اول جوانی استعداد موسیقیایی خود را نشان داد و از همان سال ها وارد عرصه موسیقی شد. وی به قدری در این عرصه صاحب سبک شد که برخی لقب موتسارت دوم را به او دادند. بعد از مدتی نام وی در رومه های ورشو چاپ شد و در ن 7 یا 8 سالگی مورد توجه افراد اشرافی آن زمان قرار گرفت. همین موضوع باعث شد در سن کم در کنسرت های و سالن های اشرافیان بنوازد و در مراسم آنها حضور داشته باشد. 

اگر می خواهید در خصوص آموزش های اولیه فردریک شوپن بدانید باید بگوییم که وی نزد زیونی پیانو را به طور حرفه ای آموخت. فردریک شوپن از زیونی همیشه به خوش خلقی و نیکی یاد می کرد اما چیزی نگذشت که حتی از استاد خود چند قدم به جلو رفت. یکی دیگر از افرادی که در پیشرفت شوپن نقش داشت، ویلهلم وورفل بود. وورفل درس های بزرگی نظیر نحوه نواختن ارگ و پیانو به طور نامنظم را به وی آموخت و آن را وارد دنیای دیگری از نوازندگی کرد. فردریک نزد جوزف اسنر به آهنگسازی پرداخت و پای خود را فراتر از هنر موسیقی گذاشت.

ناگفته نماند که در سال 29 در ورشو به کنسرت های بزرگی رفت و در آنجا با افراد برجسته ای مانند یوهان نیوموکا معاشرت کرد. بعد از این جریان به وین سفر کرد و در آنجا 2 کنسرت بزرگ برگزار کرد. آن دو کنسرت به نقطه عطف زندگی فردریک تبدیل شد و پیام های دلگرم کننده و انتقادی زیادی دریافت کرد.

 

ادامه فعالیت شوپن در پاریس

فعالیت های شوپن به وین محدود نمی شد و وی همیشه در حال سفر بین زادگاه مادری و زادگاه پدری خود بود. فردریک شوپن بعد از مدتی تصمیم گرفت فعالیت خود را در زادگاه پدری خود ادامه دهد و در این کشور نیز به هنرنمایی بپردازد. بر اساس همین تصمیم با افراد و نوازندگان مشهوری نظیر فردریش کالکبرنر، فردیناند هیلر و فرانتس لیست آشنا شد و ارتباط خوبی با آنها برقرار کرد. فردریک تا این زمان مورد توجه بسیاری قرار گرفته بود اما بیشتر از هر کسی مورد تحسین روبرت شومان قرار گرفت. شوپن تصمیم گرفت بعد از این همه سال معروفیت به خانواده خود سری بزند و آنها را در کاربد ملاقات کرد. بعد از اینکه خانواده خود را تا ورشو همراهی کرد در درسنین اقامت گزید و بعد به لایپزیگ رفت. ما بین این سفرها دچار مشکل تنفسی شد و شایعه خبر فوت وی در تمام رومه های لهستان منتشر شد. 

 

زندگینامه فردریک شوپن

بعد از اینکه اعلام شد این خبر کذبی بیش نیست؛ با دختری به نام ژرژ آشنا شد. اما این رابطه فراز و نشیب های زیادی برای فردریک شوپن داشت و رابطه عاشقانه این دو فقط 9 سال به طول انجامید. در سال های 39 بیماری شوپن به اوج خود رسید و دیگر نتوانست سلامتی خود را آنطور که باید و شاید به دست آورد. در سال ۱۸۴۶ رابطه وی با خانواده اش به بن بست رسید و همزمان رابطه و خانواده خود را از دست داد. در همان سال ها لوکرزیا فلوریانی رمانی نوشت که اصلا برای فردریک شوپن خوشایند نبود. این رمان در مورد هنرمندی ثروتمند است که دچار بیماری می شود و روابط خود را از دست می دهد.  

 

مواجه شدن شوپن با مرگ

بعد از سال های پر فراز و نشیبی که با نامزد و خانواده خود تجربه کرده بود، در سال 48 آخرین کنسرت خود را در پاریس برگزار کرد. بعد از کنسرت تصمیم گرفت به اسکاتلند و انگلستان برود. اما بیماری وی به انتها رسیده بود و تصمیم گرفت مجدد به پاری برگردد. فردریک پوشن بعد از سال ها دست و پنجه نرم کردن با بیماری تنفسی در خانه خواهرش درگذشت. وی وصیت کرده بود که بعد از مرگ قلب وی به لهستان زادگاه اصلی او برگردد و خواهرش با ابتکار این کار را انجام داد. اکنون قلب فردریک شوپن در کلیسایی در ورشو نگهداری می شود.


هنر زندگی شوپن ,های ,فردریک ,وی ,سال ,  ,فردریک شوپن ,بعد از ,خود را ,و در ,در سالمنبع

معرفی و بیوگرافی فردریک شوپن

امواج مغزی؛ انواع فرکانس های مغزی را بشناسید

فرانک سیناترا

مشخصات

آخرین جستجو ها

سایت تفریحی طرح توجیهی وردپرس وبگاه جامع معماری و سازه هوشمند جهان مرکز خدمات طرح توجیهی ترازوی آزمایشگاهی هر روز بیا vistamag سا لینک - تبادل لینک رایگان نوآوران پارس